LLU profesore: Vēlā ziema var ietekmēt šīgada ražu

LLU Lauksaimniecības fakultātes dekāne, profesore Dr. Agr. Zinta Gaile
„Siltā ziema un salīdzinoši vēlu uz nesasalušas augsnes uzsnigusī sniega sega var ietekmēt ne vien rudenī sēto ziemāju izdzīvošanu, bet arī kaitīgo organismu daudzumu nākamajā augšanas posmā,” apstākļu ietekmi uz 2012.gada ražu komentē Latvijas Lauksaimniecības universitātes Lauksaimniecības fakultātes dekāne, profesore Dr.agr. Zinta Gaile.

LLU Mācību un pētījumu
saimniecība “Vecauce” šādas ziemas
tiek izmantotas, lai analizētu datus
un varētu nākotnē sniegt padomus
lauksaimniekiem

„Ja nesasalušu augsni pārklāj sniegs, zem sniega segas augiem turpinās dzīvības procesi, taču nevar notikt fotosintēze – gaismas ietekmē notiekoša neorganisko savienojumu pārvēršana skābeklī un organiskās vielās. Tādēļ augi novājinās un ir apdraudēta to ziemošana: jebkuri nelabvēlīgi apstākļi tos var bojāt,” skaidro Zinta Gaile.


„Tāpat šādi ziemošanas apstākļi ir labvēlīgi dažādiem kaitīgiem organismiem: gan kukaiņiem, gan arī slimību izraisītājiem. Protams, šādas prognozes ir jāskata kopsakarībās: kāda bija kaitēkļu populācija pērn, kādā stāvoklī viņi „iegājuši” ziemošanā,” uzsver Zinta Gaile.

Zinta Gaile uzskaita arī citas laika apstākļu radītās problēmas: „Jau novērots, ka ieilguša rudens un ilgstoša lietus gadījumā problēmas rada no krastiem izgājušas upes un novadgrāvji un problēmas vai bojājumi meliorācijas sistēmās. Nelīdzenā reljefā uzkrājas ūdens un augi, protams, iet bojā.”

Pēc šādām ziemām, ja tas vēl nav darīts, Zinta Gaile iesaka augus stiprināt ar dažādām minerālvielām, jo tas veicinātu to atgūšanos un ražīgumu.


„Latvija ir ļoti daudzveidīga – ja Zemgalē un Kurzemē iespējams diskutēt par siltas ziemas ietekmi, nevar apgalvot, ka tā ir arī citos reģionos, jo var būt, ka Latgalē zeme ir sasalusi un daba „aizgājusi gulēt”,” precizē Zinta Gaile.

„Lauksaimniecībā procesus nosaka iepriekšējās un pašreizējā brīža faktoru mijiedarbības, tādēļ nav iespējams sniegt precīzu rīcības formulu. Šādas ziemas LLU mācību un pētījumu saimniecībā „Vecauce” tiek izmantotas, lai analizētu datus un varētu nākotnē sniegt padomus lauksaimniekiem,” stāsta Zinta Gaile.

Dr.agr. Zinta Gaile ir Latvijas Lauksaimniecības universitātes profesore un Lauksaimniecības fakultātes dekāne. No 1998.līdz 2004.gadam profesore LLU mācību un pētījumu saimniecībā „Vecauce” strādājusi par direktora vietnieci. Studiju darbā profesore studējošajiem vada augkopības agroekoloģisko pamatu, laukaugu, kā arī laukaugu un zālaugu sēklkopības kursus. Pētījumos Zinta Gaile pievērsusies laukaugu audzēšanas paņēmieniem, šķirņu piemērotībai dažādiem izmantošanas veidiem un šķirņu piemērotībai audzēšanai bioloģiskajās saimniecībās.

322 comments

  1. IMMACULATE AIZDEVUMU PAKALPOJUMI LIMITEDAtrisiniet savu finansiālo problēmu 24 stundu laikā.             Vai esat algots darbinieks vai uzņēmuma īpašnieks?      Iegūstiet no 1000 eiro – 200 000 000 eiro aizdevuma 24 stundu laikā               Vienkāršais naudas risinājums.Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar mums: immaculateloanprovidersltd@gmail.comVadītājs: Benjamin kundzevai apmeklējiet mūsu filiāli: Level 29, Tiffany Tower, Jumeirah Lakes Towers Dubai. AAESazinieties ar mums: immaculateloanprovidersltd@gmail.com                              Paldies

    Patīk

  2. HELLO, MŪSU NOSAUKUMS IR ERIKA BRADDOKA, Es esmu šeit, lai ieteiktu jums juridisku aizdevumu CENU, KAS IEGŪST IZMAKSAS USD 80,000. VAI VIŅA IR MR GEORGE KENNETH NO GEORGE KENNETH IZLASES INVESTĪCIJĀM, LŪDZU SAISTĪBĀ AR VĀRTIEM UZŅĒMUMU PIETEIKŠANU (georgekennethloaninvestment@gmail.com)

    Patīk

  3. HELLO, MŪSU NOSAUKUMS IR ERIKA BRADDOKA, Es esmu šeit, lai ieteiktu jums juridisku aizdevumu CENU, KAS IEGŪST IZMAKSAS USD 80,000. VAI VIŅA IR MR GEORGE KENNETH NO GEORGE KENNETH IZLASES INVESTĪCIJĀM, LŪDZU SAISTĪBĀ AR VĀRTIEM UZŅĒMUMU PIETEIKŠANU (georgekennethloaninvestment@gmail.com)

    Patīk

  4. HELLO, MŪSU NOSAUKUMS IR ERIKA BRADDOKA, Es esmu šeit, lai ieteiktu jums juridisku aizdevumu CENU, KAS IEGŪST IZMAKSAS USD 80,000. VAI VIŅA IR MR GEORGE KENNETH NO GEORGE KENNETH IZLASES INVESTĪCIJĀM, LŪDZU SAISTĪBĀ AR VĀRTIEM UZŅĒMUMU PIETEIKŠANU (georgekennethloaninvestment@gmail.com)

    Patīk

  5. Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai konsolidētu savu parādu 1,0% apmērā? Vai individuālie aizdevumi * Biznesa aizdevumi utt. Mēs piedāvājam finanšu konsultācijas klientam, uzņēmumiem, kuri meklē aizņēmumu / kredīta finansējumu un meklē darba kapitālu, lai uzsāktu jaunu uzņēmējdarbību vai paplašinātu esošo biznesu. Starpnieki / konsultanti / brokeri ir laipni gaidīti, lai pievienotu savus klientus un 100% aizsargātu. Ieinteresētās puses sazināsies ar mums, lai saņemtu plašāku informāciju pa e-pastu: atbfinancial2@gmail.com (atbfinancial2@gmail.com)

    Patīk

  6. Kā es varu saņemt aizdevumu @ 2% PROCENTU LIKMEEs nebiju pārliecināts, ka esmu iegādājies likumīgu aizdevuma aizdevēju tiešsaistē. Bet, kad es vairs nevarēju sev nonākt pie manas parādsaistības, mans dēls bija uz slimnīcu gultu operācijas vajadzībām, kurā bija iesaistīti milzīgi līdzekļi, un man arī vajadzēja nedaudz naudas, lai refinansētu un iegūtu labu māju, tad man ir lai meklētu palīdzību no draugiem un kad vairs nebija cerības, ka es nolemju aiziet tiešsaistē, lai meklētu aizdevumu, un atrodu JOHN WILLIAMS FUNDS (johnwilliamstrustfirm@gmail.com) ar 2% procentu likmi un nekavējoties piemērou manas detaļas, kā norādīts. Septiņu dienu laikā no mana pieteikuma viņš vadīja manu aizdevuma summu bez slēptiem maksājumiem, un es varētu rūpēties par manu dēla medicīnisko rēķinu, Atjaunot savu īres rēķinu un atmaksāt manu parādu. Es ieteikšu katram aizdevuma meklētājam sazināties ar JOHN WILLIAMS FUNDS ar johnwilliamstrustfirm@gmail.com. Viegla un droša transakcija

    Patīk

  7. Vai jums ir kāda finanšu krīze? Vai jums ir nepieciešama atlaišana, lai pārbūvētu savu māju vai paplašinātu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nokārtotu steidzamos parādus un paliktu par labu, Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nomaksātu savus rēķinus utt. Mēs piedāvājam visa veida aizdevumus: \”Individuālie aizdevumi, parādu konsolidācijas aizdevums, riska kapitāls, uzņēmējdarbības aizdevums, izglītības aizdevums, Home Loan un Aizdevums jebkāda iemesla dēļ un steidzamas vajadzības! ar 2% procentu likmi, kas ir piemērota jebkuram klientam, un jums patiks mūsu pakalpojumi. Sazinieties ar mums, izmantojot e-pastu: ====> tiffanyperioloancompany@gmail.com vai WhatsApp: +1 (518) 721-7032

    Patīk

  8. PĀRBAUDĪJUMS PAR TO, KA I ATVĒRU IEGŪŠANU NO LEGIT SOURCE (esteemloancompany@gmail.com)Sveiki, es esmu daniels pēc vārda un es dzīvoju ASV, esmu tik daudz piepildītsar laimi un prieku es gribētu runāt par Dieva labošanosmanā dzīvē pēc tik daudziem mēnešiem, kad mēģināju saņemt aizdevumuinternetā un tika scammed, tāpēc es kļuva izmisuma iegūt aizdevumu noLegit aizdevējs tiešsaistē, tad es redzu komentāru no drauga sauc BobbyLeo un runāja par šo likumīgo aizdevumu sabiedrību, kur viņš saņēma savu aizdevumuātri un viegli bez stresa, tāpēc viņš iepazīstināja mani ar vīrieti, vārdā Mr.Franks brālis, kas kontrolē sabiedrību ar nosaukumu Frank franko aizdevumu fondiem, un tāEs lūdzu aizdevuma summu (89 000 USD USD) ar zemu procentu likmi2%, tāpēc aizdevums tika apstiprināts un tika noguldīts manā bankas kontātas bija veids, kā es varētu saņemt aizdevumu, lai uzsāktu savu uzņēmējdarbībuun samaksājiet par saviem rēķiniem, tāpēc es ieteiktu ikvienu no jums, kas ir ieinteresētsLai saņemtu aizdevumu ātri un viegli, lūdzu, sazinieties ar viņu pa e-pastu:esteemloancompany@gmail.com saņemt jebkāda veida aizdevumu, kas jums nepieciešams šodien,paldies, kā jūs izlasīt lielāko liecību par manu dzīvi.E-pasts: esteemloancompany@gmail.comWhatsapp: +393510786648

    Patīk

  9. PĀRBAUDĪJUMS PAR TO, KA I ATVĒRU IEGŪŠANU NO LEGIT SOURCE (esteemloancompany@gmail.com)Sveiki, es esmu daniels pēc vārda un es dzīvoju ASV, esmu tik daudz piepildītsar laimi un prieku es gribētu runāt par Dieva labošanosmanā dzīvē pēc tik daudziem mēnešiem, kad mēģināju saņemt aizdevumuinternetā un tika scammed, tāpēc es kļuva izmisuma iegūt aizdevumu noLegit aizdevējs tiešsaistē, tad es redzu komentāru no drauga sauc BobbyLeo un runāja par šo likumīgo aizdevumu sabiedrību, kur viņš saņēma savu aizdevumuātri un viegli bez stresa, tāpēc viņš iepazīstināja mani ar vīrieti, vārdā Mr.Franks brālis, kas kontrolē sabiedrību ar nosaukumu Frank franko aizdevumu fondiem, un tāEs lūdzu aizdevuma summu (89 000 USD USD) ar zemu procentu likmi2%, tāpēc aizdevums tika apstiprināts un tika noguldīts manā bankas kontātas bija veids, kā es varētu saņemt aizdevumu, lai uzsāktu savu uzņēmējdarbībuun samaksājiet par saviem rēķiniem, tāpēc es ieteiktu ikvienu no jums, kas ir ieinteresētsLai saņemtu aizdevumu ātri un viegli, lūdzu, sazinieties ar viņu pa e-pastu:esteemloancompany@gmail.com saņemt jebkāda veida aizdevumu, kas jums nepieciešams šodien,paldies, kā jūs izlasīt lielāko liecību par manu dzīvi.E-pasts: esteemloancompany@gmail.comWhatsapp: +393510786648

    Patīk

  10. Sveiki,Ši Paul Hart kreditiestade, un mes izsniedzam kreditu ar 3% procentu likmi. Mes esam specializejušies, piedavajot dzivotspejigus aizdevuma risinajumus, lai apmierinatu to cilveku finansialas vajadzibas, kuriem nepieciešama tuliteja nauda vinu uznemejdarbibai vai personigajai dzivei. Pateicoties konkurences apstakliem un elastigiem piedavajumiem, efektivi samazinot finansialo slogu un 100% garantiju, izmantojot vienkaršu tiešsaistes pieteikšanas procesu, kas savukart ietaupa jusu dargo laiku un lauj atri iegut lidzeklus.Zemak ir uzskaititi komercialo aizdevumu veidi, kurus mes piedavajam: komerciala, nekustama ipašuma, hipoteku finansešanas, uz aktiviem balstitas finansešanas, krajumu aizdevumu, personigas finansešanas, uznemejdarbibas finansešanas, aprikojuma finansešanas, operaciju finansešanas, medicinas iekartu finansešanas, nomas pirkuma finansešanas, finansešanas riska kapitala pulis un daudz ko citu. Aizdevumus var sanemt neatkarigi no personas kredita, nodrošinajuma trukuma vai istermina darijumiem ar procentu likmi 3% gada. Es analizeju jusu vajadzibas, lai rastu risinajumu. Lai iegutu vairak informacijas, sazinieties ar mums pa e-pastu paulhartloanfirm@yahoo.com

    Patīk

  11. Es esmu tik priecīgs, ka es beidzot saņēmu savu aizdevumuEs meklēju aizdevumu jau vairāk nekā 2 gadus, es vairākos gadījumos esmu kļuvis par personas naudas aizdošanas vietās. Es beidzot atradu Christian MAN, no kura es beidzot palīdzēju atrast 200 000 aizdevumu. €. Esmu ļoti apmierināta, un tāpēc es paņēmu laiku liecināt, jo tīklā joprojām ir mācītāji, kuri cieš.Tie pieņems jūsu aizdevuma pieprasījumu ne ilgāk kā 48 stundas. Lūdzu, sazinieties ar viņu, lai izskaidrotu savu situāciju. Te ir viņae-pasts: johnsonfutureloanlender@gmail.come-pasts: johnsonfutureloanlender@gmail.comWhatsaap numurs ….. +1(931)3351752

    Patīk

  12. Vai jums ir nepieciešams jebkāds steidzams aizdevums? Kredīti parādu dzēšanai vai nepieciešamība aizdot naudu. Lai uzlabotu savu biznesu, jūs esat noraidījušas visas bankas un citas finanšu iestādes? Vai jums ir nepieciešams aizdevums vai hipotēka? Šī ir vieta, kur meklēt, mēs esam šeit, lai atrisinātu visas jūsu finansiālās problēmas. Mēs aizņemam naudu sabiedrībai. Nepieciešams finansiāls atbalsts ar sliktu kreditoru, kuram nepieciešama nauda. Lai samaksātu par uzņēmējdarbības ieguldījumiem par saprātīgu 2% likmi, ļaujiet man izmantot šo informācijas nesēju, lai informētu, ka mēs piedāvājam uzticamu un noderīgu palīdzību un būsim gatavi jums aizdot. Sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)Aizdevuma piedāvājums.

    Patīk

  13. Vai jums ir nepieciešams jebkāds steidzams aizdevums? Kredīti parādu dzēšanai vai nepieciešamība aizdot naudu. Lai uzlabotu savu biznesu, jūs esat noraidījušas visas bankas un citas finanšu iestādes? Vai jums ir nepieciešams aizdevums vai hipotēka? Šī ir vieta, kur meklēt, mēs esam šeit, lai atrisinātu visas jūsu finansiālās problēmas. Mēs aizņemam naudu sabiedrībai. Nepieciešams finansiāls atbalsts ar sliktu kreditoru, kuram nepieciešama nauda. Lai samaksātu par uzņēmējdarbības ieguldījumiem par saprātīgu 2% likmi, ļaujiet man izmantot šo informācijas nesēju, lai informētu, ka mēs piedāvājam uzticamu un noderīgu palīdzību un būsim gatavi jums aizdot. Sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)Aizdevuma piedāvājums.

    Patīk

  14. Vai jums ir nepieciešams jebkāds steidzams aizdevums? Kredīti parādu dzēšanai vai nepieciešamība aizdot naudu. Lai uzlabotu savu biznesu, jūs esat noraidījušas visas bankas un citas finanšu iestādes? Vai jums ir nepieciešams aizdevums vai hipotēka? Šī ir vieta, kur meklēt, mēs esam šeit, lai atrisinātu visas jūsu finansiālās problēmas. Mēs aizņemam naudu sabiedrībai. Nepieciešams finansiāls atbalsts ar sliktu kreditoru, kuram nepieciešama nauda. Lai samaksātu par uzņēmējdarbības ieguldījumiem par saprātīgu 2% likmi, ļaujiet man izmantot šo informācijas nesēju, lai informētu, ka mēs piedāvājam uzticamu un noderīgu palīdzību un būsim gatavi jums aizdot. Sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)Aizdevuma piedāvājums.

    Patīk

  15. Vai jums ir nepieciešams ātrs un vienkāršs aizdevums? Mēs piešķiram aizdevumu par 2% procentu likmi. Mēs piedāvājam gan personīgo, gan biznesa aizdevumu jebkurai ieinteresētai personai vai uzņēmumiem. EUR 60 000 000. ja interesē, sazinieties ar mums šodien E-pasts:(eaglehomemortgage001@gmail.com)

    Patīk

  16. Laba diena Ikvienam,Mans vārds ir Lisa Scott, es vēlos izmantot šo nesēju, lai dalītos ar šo liecību par to, kā es saņēmu savu aizdevumu no Legit Loan Company. Pirms dažiem mēnešiem man bija izmisīga vajadzība pēc aizdevuma, es sazinājos ar tik daudzām kompānijām, bet man tika apkrāpts kopsumma 3000 eiro, es kļuvu neapmierināts un izmisis. Līdz vienai uzticīgai dienai es nolēmu sazināties ar savu draugu, kurš nesen ieguva aizdevumu tiešsaistē, es viņai pastāstīju par savu finansiālo situāciju, viņa pastāstīja par šo likumīgo aizdevumu sabiedrību, ko sauc par SUSAN WEALTH LOAN COMPANY (susanwealthloancompany@gmail.com). Es sazinājos ar uzņēmumu un saņēmu Uzņēmuma noteikumus un nosacījumus, kurus es pieņēmu, un manā pārsteigumā 48 stundu laikā mana kredīta summa 40 000 eiro apmērā tika apstiprināta un pārskaitīta uz manu kontu. Es uzskatu, ka arī citi cilvēki snedz liecību par šo pašu uzņēmumu. Vai jums ir nepieciešams aizdevums steidzami? sazinieties ar uzņēmumu pa e-pastu: susanwealthloancompany@gmail.com

    Patīk

  17. Laba diena Ikvienam,Mans vārds ir Lisa Scott, es vēlos izmantot šo nesēju, lai dalītos ar šo liecību par to, kā es saņēmu savu aizdevumu no Legit Loan Company. Pirms dažiem mēnešiem man bija izmisīga vajadzība pēc aizdevuma, es sazinājos ar tik daudzām kompānijām, bet man tika apkrāpts kopsumma 3000 eiro, es kļuvu neapmierināts un izmisis. Līdz vienai uzticīgai dienai es nolēmu sazināties ar savu draugu, kurš nesen ieguva aizdevumu tiešsaistē, es viņai pastāstīju par savu finansiālo situāciju, viņa pastāstīja par šo likumīgo aizdevumu sabiedrību, ko sauc par SUSAN WEALTH LOAN COMPANY (susanwealthloancompany@gmail.com). Es sazinājos ar uzņēmumu un saņēmu Uzņēmuma noteikumus un nosacījumus, kurus es pieņēmu, un manā pārsteigumā 48 stundu laikā mana kredīta summa 40 000 eiro apmērā tika apstiprināta un pārskaitīta uz manu kontu. Es uzskatu, ka arī citi cilvēki snedz liecību par šo pašu uzņēmumu. Vai jums ir nepieciešams aizdevums steidzami? sazinieties ar uzņēmumu pa e-pastu: susanwealthloancompany@gmail.com

    Patīk

  18. LABI JAUNUMI LABIE JAUNUMIEs esmu mana kundze Mirabel Daniels ir uzticams un likumīgs aizdevuma aizdevējs.Mēs piedāvājam reālus un vienkāršus apstākļus ar 2% procentu likmi. no$ 1000 – $ 100,000. Eiro un mārciņas. Es sniedzu aizdevumus uzņēmējiem arī par:Personīgais kredīts,Studentu kredīts,Transporta kredītsUzņēmumu aizdevumi.uzņēmumu aizdevumisazinieties ar mani tieši, lai iegūtu vairāk informācijas.E-pasts: mirabeldanielloanfirm@gmail.com

    Patīk

  19. Tas ir, lai informētu plašu sabiedrību, ka Jane Alison kundze, privāts aizdevumu aizdevējs ir atvērt finanšu iespēju ikvienam, kam vajadzīga nekādu finansiālu palīdzību. Mēs dodam no aizdevuma pie 3% procentu likmi privātpersonām, uzņēmumiem un uzņēmumiem saskaņā ar skaidru un saprotamā veidā un stāvoklī. sazinieties ar mums šodien pa e-pastu, lai mēs varētu sniegt jums mūsu aizdevuma noteikumus un nosacījumus: (leni.bolkova01@gmail.com)

    Patīk

  20. Sky Wealth aizdevuma firma, mēs piešķiram aizdevumus ar procentu likmi 0f 3%.Labdien, sir / ma am.Mēs esam privāts uzņēmums, un mēs piedāvājam aizdevumus ar zemām procentu likmēm, nosakot aizdevuma summu no 100 miljoniem aizdevumu uz 1000 eiro aizdevumiem uzņēmējdarbības attīstībai: konkurētspējas palielināšana / uzņēmējdarbības paplašināšana.Mēs piedāvājam dažādus aizdevumus* Privātie aizdevumi (nodrošināti un nenodrošināti)* Biznesa aizdevumi (nodrošināti un nenodrošināti)* Konsolidācijas aizdevumsNav iepriekšējas maksas  Pateicamies, ka veltījāt laiku, lai izlasītu šo reklāmu.Lai iegūtu plašāku informāciju un informāciju, nosūtiet mums e-pastu šodienskywealthloanfirm@gmail.comskywealthloanfirm@gmail.comskywealthloanfirm@gmail.comMary Mason kundze.

    Patīk

  21. Laipni lūdzam Alliance Trust Company.Dažreiz mums ir nepieciešama nauda avārijas situācijā un gaidīt, līdz atalgojuma diena vienkārši nav pietiekama.Neatkarīgi no tā, vai tas ir automašīnu remonts, mājas remonts vai negaidīts komunālo pakalpojumu rēķins, rēķina apmaksai nav skaidras naudas, kas rada stresu un galvassāpes. Fortunatley ir ātrs, vienkāršs un bezrūpīgs veids, kā iegūt nepieciešamo naudu, pateicoties payday naudas aizdevumam. Vairāk info pls sazinieties ar: collinsmark640@gmail.com

    Patīk

  22. Kā es saņēmu savu aizdevumu galu galā, es pateicos Dievam par savu KONKURSA OPONU MŪSU DZĪVOJUMU UN TO, KAS MŪSU ĢIMENES.Liecība \”\” Jūs nedrīkstat palaist garām šo iespēju. [Mans vārds ir MERCY BLISS kundze. Es dzīvoju Kanādā un šodien esmu laimīga sieviete. un es teicu, ka jebkuram aizdevējam, kurš glābj manu ģimeni no mūsu sliktās situācijas, es izstāšu jebkuru personu, kas meklē aizdevumu viņam, viņš man un manai ģimenei deva laimi. Man vajadzēja $ 50,000 aizdevumu, lai atkal sāku savu dzīvi, jo es esmu viena sieviete ar 3 bērniem.  Es nekad domāju, ka internetā ir īsti aizdevēji, bet mans lielākais pārsteigums ir bijis saņemt savu aizdevumu, nezaudējot daudz laika. viņa ir dievbijīga sieviete, ja jums ir nepieciešams aizdevums, lai atrisinātu savas problēmas, un jūs varat atmaksāt aizdevumu, kā to pieprasījis aizdevējs.  lūdzu, sazinieties ar viņu pa SUSAN DONNA kundzi pa e-pastu: [susanfinanceloanservice@gmail.com]DIEVAS DZĪVOTU VAIRĀK PAR KODU PIEDĀVĀJUMUMERCY BLISS

    Patīk

Komentēt