Latvijas čempionātu badmintonā rīkos Valkā 6.-7.februārī

Latvijas čempionāts badmintonā 2016.gadā notiks Valkā, 6.-7.februārī, nedēļā, kad viscaur Eiropā notiek nacionālie badmintona čempionāti. Latvijas čempionātam, saskaņā ar Latvijas Badmintona federācijas reitingu, kvalificēsies 48 badmintonisti vienspēlēs un 24 pāri dubultspēlēs.  

Latvijas badmintona federācijas valde jau 2015.gada oktobrī, izskatot badmintona klubu un pašvaldību pieteikumus, nolēma Latvijas 2016.gada Latvijas čempionātu rīkot Valkā, pilsētā, kur ir senas badmintona tradīcijas, kā arī pilsētas mērs Vents Armands Krauklis ir personīgi vērsies pie Latvijas badmintona federācijas ar aicinājumu Latvijas čempionātu rīkot Valkā. Vents Armands Krauklis arī apliecināja pašvaldības gatavību līdzdarboties, lai nodrošinātu labus sacensību apstākļus, tai skaitā vakara pasākumu, nakšņošanas iespējas un balvas.
“Badmintons ir viens no pieejamākajiem un demokrātiskākajiem sporta veidiem, kuru sekmīgi var un vajag spēlēt visos vecumos. Tāpēc esam priecīgi, ka Latvijas čempionāts badmintonā notiks Valkā. Savulaik, kad organizēju pirmo Valkas čempionātu, tajā piedalījās tikai padsmit interesenti, no kuriem dažs knapi spēja pārsist pāri tīklam. Tagad mums Valkā ir divi badmintona klubi, izcīnītas medaļas dažāda līmeņa sacensībās, savs tradicionālas starptautisks turnīrs pāriem. Uzskatam, ka čempionāta norises vieta ir loģiska. Valkā aram garantēt gan augsta līmeņa infrastruktūru, gan profesionālu organizāciju,” norāda Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis, piebilstot, ka ar nepacietību gaida Latvijas labākos badmintonistus Valkā, pilsētā, kur sākās Latvija.
Latvijas badmintona federācijas prezidents Mareks Gruškevics akcentē, ka rīkojot Latvijas čempionātu tālu no Rīgas, tiek atbalstītas un veicinātas badmintona aktivitātes reģionos. “Lai nav tā, ka badmintona lielie notikumu notiek tikai Rīgā! Šobrīd mums attīstās badmintona reģionālie centri Liepājā, Ventspilī, Talsos, Jelgavā, Jēkabpilī, Valmierā, Valkā, kā arī Rīgas tuvumā Baložos un Salaspilī,” uzskaita Mareks Gruškevics.
“Pieredze arī rāda, ka rīkojot šādus pasākumus reģionos, tur ir gan lielāka līdzjutēju interese, gan ari lielāka atsaucība organizējot. Vietējiem jauniešiem ir iespēja iegūt pieredzi kā līnījtiesnešiem, palīdzēt organizatoriskajos darbos. Tā ir iespēja klātienē redzēt Latvijas labākos spēlētājus, un gūt iedvesmu arī pašiem trenēties, lai citkārt varētu piedalīties badmintona sacensībās, Latvijas čempionātā, kā arī tiekties uz piedalīšanos Olimpiskajās spēlēs” piebilst Mareks Gruškevics.
Latvijas badmintona federācijas valde arī nolēma, ka divos laukumos tiks nodrošināta spēļu tiesāšana ar paaugstinājuma, serves un 2 līnījtiesnešiem, šādi tiesājot visas spēles sākot ar 1/2 fināliem. Vienlaicīgi ar Latvijas čempionātu, Valkā nolemts organizēt arī Starptautiskās Badmintona federācijas akreditētā tiesneša Gunāra Lūsvera apmācības semināru Latvijas potenciālajiem tiesnešiem.
Tāpat kā iepriekš, vienā no divām čempionāta dienām notiks abi vienspēļu turnīri, bet otrā dienā notiks visi trīs dubultspēļu turnīru. Precīzs grafiks tiks izstrādāts līdz 15.janvārim, jo vēl notiek saskaņošanas process ar “Sportacentrs TV” par finālspēļu tiešraides iespējamajiem laikiem, un gluži kā lielajos pasaules turnīros, arī Latvijas čempionātam badmintonā nāksies piemēroties TV grafikiem.
Mareks Gruškevics arī pauž gandarījumu par to, ka Latvijas spēlētājiem ir liela interese par piedalīšanos Latvijas čempionātā. “Jau tagad ir jūtama pastiprināta labāko spēlētāju interese piedalīties Latvijā notiekošajos turnīros, lai iegūtu vērtīgos reitinga punktus, jo uz Latvijas čempionātu kvalificēsies tikai Latvijas labākie spēlētāji saskaņā ar Latvijas badmintona federācijas reitingu, gluži tāpat kā uz Olimpiskajām spēlēm kvalificējas saskaņā ar Pasaules badmintona federācijas reitingu,” precizē Mareks Gruškevics.
Atgādinām, ka 2015.gadā par Latvijas čempionu vīriešu vienspēlēs kļuva tobrīd vēl 16 gadus vecais badmintona jaunais talants Niks Podosinoviks, kurš šobrīd ir arī Latvijas badmintona federācijas reitinga līderis. Sievietēm vienspēlēs uzvarēja Monika Radovska, kura šobrīd studē, strādā un trenējas Dānijā. Vīrieši dubultspēlēs uzvarēja Edijs Līviņš ar Tomu Preinbergu, jauktajās dubultspēlēs Reinis Krauklis pārī Latvijā titulētāko badmintona spēlētāju Kristīne Šeferi, kura pārī ar Ievu Popi uzvarēja arī sieviešu dubultspēļu turnīrā.

19 comments

  1. Tas ir, lai informetu plašu sabiedribu, ka mes dodam aizdevumus par letuun pieejamu procentu likmi par 2%, un uz laiku no 1 lidz 50 gadiem, unaizdevums var but eiro, dolaru vai marcinas, atkariba no aiznemejaizvele. Lai iegutu vairak informacijas, e-pasts: (expressloan@outlook.com).Sveicieni. Kenneth

    Patīk

  2. Sveiki, es esmu rakstot šo liecība, jo es esmu ļoti pateicīgs par to, ko UniCredit finanšu uzņēmumiem darīja par mani un manu ģimeni. Kad es domāju, ka nebija cerību, šī aizdevuma summa 200,000 £ kompānijas nāca un dara mana ģimene justies dzīvs atkal aizdot mums aizdevumu ar ļoti zemu procentu likmi 2%. Nu, man ir bijis meklējot aizdevumu, lai norēķinātos savu parādu par pēdējo trīs mēnešu laikā, es tikās scammed un paņēma manu naudu, līdz es beidzot satiku Dievs sūtīja aizdevējs. Es nekad domāja, ka joprojām ir īstas aizdevumu aizdevējiem internetā, bet uz manu vislielāko pārsteigumu es saņēmu savu aizdevumu bez izšķērdēt daudz laika. Tātad, ja jums ir, kas tur meklē aizdevumu jebkuru summu, es ieteiktu jums uz e-pastu Mrs.Grate Elita izmantojot: (bankcredit@inbox.lv)777 # Romas dzelzceļa stacijā Road, italy Tel: 393512646127Sveicieni,Mr.Jenlan

    Patīk

  3. Jums vajag steidzamu kredītu, lai uzsāktu uzņēmējdarbību, vai jums ir nepieciešams kredīts refinansēt, jums nepieciešams aizņēmumu, lai nomaksātu parādu? Vai jums ir nepieciešams iegādāties mašīnu vai māju aizdevumu? Ja jā, jāuztraucas ne vairāk, mēs piedāvājam visu veidu aizdevumu pieņemamām procentu likmi bez kredīta pārbaude! sazinieties ar mums jau šodien pa e-pastu. (co.operateloanservice@gmail.com) (+ 1-617-934-1393) Mēs piedāvājam aizdevumus visiem mērķiem. Šodien un saņemt finansējumu 3 darba dienu laikā.-Minimālā aizdevuma summa: € 2, 000.00 -Maksimālā aizdevuma summa: € 100,000,000.00 -Procentu likme: 2 % gadāLai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar mums pa e-pastu (co.operateloanservice@gmail.com) (+ 1-617-934-1393)

    Patīk

  4. Sveiki, es esmu kundze Henrietta Fernando, privātā aizdevuma aizdevējs, kurš dod aizdevumus ar dzīvības laiku. Jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai dzēstu savus parādus, vai jums ir nepieciešams kapitāla aizdevums, lai uzlabotu savu biznesu? Vai jūs esat noraidījis bankas un citas finanšu aģentūras? Jums ir nepieciešams konsolidācijas vai hipotekārais kredīts? Neskatoties tālāk, jo mēs esam šeit par visām jūsu finansiālajām problēmām. Mēs aizņemam līdzekļus cilvēkiem, kam vajadzīga finansiāla palīdzība, kuriem ir slikta kredīts vai kuriem vajadzīga nauda, lai nomaksātu rēķinus, ieguldīt uzņēmumos 2% apmērā. Es vēlos izmantot šo datu nesēju, lai informētu sabiedrību par to, ka mēs sniedzam uzticamu palīdzību un saņēmēju un būsim gatavi piedāvāt jums aizdevumu.Sūtiet mums vēstuli: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

    Patīk

  5. Laba diena visiem, Mans vārds ir Collins Mark es esmu no ASV, Florida, un es esmu šeit, lai sniegtu īsu stāstu par aizdevuma liecību es saņēmu no Hannibal Smith aizdevumu fondu. Dažas dienas atpakaļ, kad es saņēmu e-pastu no šī uzņēmuma, es meklēju legitētu aizdevuma aizdevēju, un viņi man iedeva ātru aizdevumu. Pieteikšanās uz ātru aizdevumu šodien e-pasta kontaktu: (collinsmark420@hotmail.com) .. dalīties šo labo ziņu un saņemt savu aizdevumu šodien.Stay svētīts.

    Patīk

  6. FLORENCE LOAN COMPANY (florenceloans1@gmail.com)Tas ir informēt visus pretendentus par aizdevumiem.Šī ir labi pazīstama aizdevumu sabiedrība noASV, mēs esam palīdzējušiTūkstošiem cilvēku no dažādām valstīm.Šis uzņēmums tirdzniecību ar Century Bank Amerikā,Vai meklējat biznesa aizdevumu? Aizdevumi, parādiKonsolidācijas aizdevumi, nenodrošināti aizdevumi, riska kapitāls,Utt Vai esat noraidījis aizdevumu no bankas vaiViltoti aizdevumi, kas netiek atzītiKompānija? . Mēs esam privāti aizdevēji, aizdevumi uzņēmumiemUn privātpersonām zemā likme ir 2%, un mēs dodam mūsuKlientu labākais e-pastsFlorenceloans1@gmail.comWATSSAP ME +2348108113759VIBER v

    Patīk

  7. Mēs esam likumīgi un godprātīgi naudas aizdevējs. Mēs aizdodam līdzekļus personām, kurām vajadzīga finansiāla palīdzība, mēs izsniedzam aizdevumus cilvēkiem, kuriem ir slikta kredīts vai kuriem vajadzīga nauda, lai nomaksātu rēķinus, ieguldīt līdzekļus uzņēmējdarbībā. Vai meklējat aizdevumu? jums nav jāuztraucas, jo jūs esat īstajā vietā, kur es piedāvāju aizdevumu ar zemu 2% procentu likmi, un es vēlos, lai jūs sazinātos ar mani, izmantojot šo e-pasta adresi: mobilfunding1999@gmail.comINFORMĀCIJA PAR AIZDEVUMU PIETEIKŠANU NO JŪSU1) pilnais vārds: …………2) Dzimums: ……………..3) Vecums: ……………………4) Valsts: ……………..5) tālruņa numurs: ……..6) Nodarbošanās: …………..7) Ienākumi mēnesī: ……8) Nepieciešamais kredīta apjoms: …..9) Aizdevuma ilgums: ……………10) Aizdevuma mērķis: ……….. Paldies

    Patīk

  8. * Piedāvā procentu likmes 3% likmi* Apdrošināšana bezapmaksātam uzņēmējam* Garantija par nauduAr labu kredītreitingu, Credit Fincier Home piedāvā individuālus aizdevumus un bez nodrošinājuma aizdevumus privātpersonām vai uzņēmējsabiedrībām vai kooperatīvajām apvienībām, lai iegūtu rūpnieciskos un personīgos labumus.Kontaktpersonas adrese:Whatsapp: +15184181390Tiešais pastscreditfinancierhome@gmail.com

    Patīk

  9. Kā mans kredītreitings tika atjaunots Mana vārds ir Sarah Williams no Florida, es gribu izteikt manu sirsnīgu pateicību WIN-TRUST HIPOTĒKU PĀRDOŠANAS UZŅĒMUMAM, lai palīdzētu man atjaunot manu kredītreitingu un manu mirstošo biznesu, piešķirot man aizdevumu 500 000 ASV dolāru apmērā 20. 2017. gada novembris pēc manas bankas un citu manis apmeklēto finanšu iestāžu atteikšanās. Es ieteiku ikvienam, kas citur nepieciešams, lai saņemtu finansiālu palīdzību, lai citi netiktu iekļauti nepareizās rokās, meklējot atbildīgo aizdevumu, lai sazinātos ar šo uzņēmumu pa e-pastu  RONALD FARISE-PASTA ADRESE —– [dporterwintrustmortgage@outlook.com]WIN TRUST HORTGAGES Dievs svētī jūs visus.

    Patīk

  10. SveikiTas ir informēt sabiedrību par to, ka Romas katoļu kristiešu organizācija ir atklājusi finansiālu iespēju palīdzēt palīdzības cilvēkiem, piemēram, finansiālajai palīdzībai. Tātad, ja jums ir finansiālas grūtības vai jums ir kāda finansiāla problēma, un jums ir nepieciešami līdzekļi, lai sāktu savu biznesu, vai arī jums ir jāmaksā rēķini ar jūsu izvēlēto ilgtermiņa un īstermiņa ilgumu, ar zemu procentu likmi 2% par katru atlīdzību privātpersonām un uzņēmumiem. Lūdzu sazinieties ar mums šodien pa e-pastu Adrese: (romancatholic19@gmail.com) Bībele saka (Lk. 11:10) Par visiem, kas lūdz saņemt; kas meklē meklēt; un tam, kas klauvē, durvis tiks atvērtas. Tāpēc neaizmirstiet šo iespēju, jo Jēzus ir tas pats vakar, šodien un uz visiem laikiem. Lūdzu, tas ir nopietni domājošiem, un Dievs baidās no cilvēkiem. Saņemiet mūsu patieso sveicienu no Romas katoļu kristiešu organizācijas. Sazinieties ar mums šodien ar šo e-pastu: (romancatholic19@gmail.com)

    Patīk

  11. Sveiki, kungs / kundze!Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai uzsāktu uzņēmējdarbību, vai jums ir nepieciešams aizdevums refinansēt, Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nomaksātu parādu? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai iegādātos automašīnu vai māju? Ja jā jāuztraucas ne vairāk, mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus par pieņemamu procentu likmi bez kredīta pārbaudes !!! Sazinieties ar mums šodien pa e-pastu.E-pasts: plutocreditfinancier@gmail.comPaldies

    Patīk

  12. ¡SveiksJums ir vajadzīga nauda, ​​lai atrisinātu finansiālās grūtības, kas jums jāuzņemasvisbeidzot stagnācija, ko banku radījusi noraidīšanaJūsu pieteikums finansējuma pieprasījumiem. Mēs piedāvājam daudz aizdevumuSaprātīgi apstākļi, kas atvieglo dzīvi.Šajās jomās mēs varam jums palīdzēt:* Finansiāli* Mājokļu kredīts* Ieguldījumu aizdevumi* Parādu konsolidācija* Kredītlīnija* Otrā hipotēka* Kredīta iegūšana* Privātais aizdevumsJūs esat reģistrējies, banka ir aizliegusi un tam nav priekšrocībasBanks vai labāk, lai būtu projekts un ir nepieciešams finansējums, slikta kredītaieguldīt vai ir nepieciešama nauda, ​​lai nomaksātu rēķinus, īri, līdzekļus, ieguldot tajāUzņēmumi Tāpēc, ja jums ir nepieciešams avanss, nevilcinieties sazināties ar mumsPlašāka informācija par šo adresi:(quickfinancialservice01@gmail.com / quickfinanceservic@outlook.com) ParPlašāka informācija ir pieejama.> SveicieniMr Paul

    Patīk

  13. SveikiTas ir informēt sabiedrību par to, ka Natwest aizdevumu kompānija ir atvērusi finansiālu iespēju, lai palīdzētu palīdzības cilvēkiem, piemēram, finansiālajai palīdzībai. Tātad, ja jums ir finansiālas grūtības vai jums ir kāda finansiāla problēma, un jums ir nepieciešami līdzekļi, lai sāktu savu biznesu, vai arī jums ir jāmaksā rēķini ar jūsu izvēlēto ilgtermiņa un īstermiņa ilgumu, ar zemu procentu likmi 2% par katru atlīdzību privātpersonām un uzņēmumiem. Lūdzu sazinieties ar mums šodien pa e-pastu Adrese: (natwestloancompany321@gmail.com) Bībele saka (Lk. 11:10) Par visiem, kas lūdz saņemt; kas meklē meklēt; un tam, kas klauvē, durvis tiks atvērtas. Tāpēc neaizmirstiet šo iespēju, jo Jēzus ir tas pats vakar, šodien un uz visiem laikiem. Lūdzu, tas ir nopietni domājošs un Dievs baidoties no cilvēkiem Saņemt mūsu sirsnīgu sveicienu no Natwest aizdevuma uzņēmums, sazinieties ar mums šodien ar šo e-pastu: (natwestloancompany321@gmail.com)

    Patīk

  14. HELLO, MŪSU NOSAUKUMS IR ERIKA BRADDOKA, Es esmu šeit, lai ieteiktu jums juridisku aizdevumu CENU, KAS IEGŪST IZMAKSAS USD 80,000. VAI VIŅA IR MR GEORGE KENNETH NO GEORGE KENNETH IZLASES INVESTĪCIJĀM, LŪDZU SAISTĪBĀ AR VĀRTIEM UZŅĒMUMU PIETEIKŠANU (georgekennethloaninvestment@gmail.com)

    Patīk

  15. HELLO, MŪSU NOSAUKUMS IR ERIKA BRADDOKA, Es esmu šeit, lai ieteiktu jums juridisku aizdevumu CENU, KAS IEGŪST IZMAKSAS USD 80,000. VAI VIŅA IR MR GEORGE KENNETH NO GEORGE KENNETH IZLASES INVESTĪCIJĀM, LŪDZU SAISTĪBĀ AR VĀRTIEM UZŅĒMUMU PIETEIKŠANU (georgekennethloaninvestment@gmail.com)

    Patīk

  16. Vai jums ir nepieciešams jebkāds steidzams aizdevums? Kredīti parādu dzēšanai vai nepieciešamība aizdot naudu. Lai uzlabotu savu biznesu, jūs esat noraidījušas visas bankas un citas finanšu iestādes? Vai jums ir nepieciešams aizdevums vai hipotēka? Šī ir vieta, kur meklēt, mēs esam šeit, lai atrisinātu visas jūsu finansiālās problēmas. Mēs aizņemam naudu sabiedrībai. Nepieciešams finansiāls atbalsts ar sliktu kreditoru, kuram nepieciešama nauda. Lai samaksātu par uzņēmējdarbības ieguldījumiem par saprātīgu 2% likmi, ļaujiet man izmantot šo informācijas nesēju, lai informētu, ka mēs piedāvājam uzticamu un noderīgu palīdzību un būsim gatavi jums aizdot. Sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)Aizdevuma piedāvājums.

    Patīk

  17. Laipni lūdzam Alliance Trust Company.Dažreiz mums ir nepieciešama nauda avārijas situācijā un gaidīt, līdz atalgojuma diena vienkārši nav pietiekama.Neatkarīgi no tā, vai tas ir automašīnu remonts, mājas remonts vai negaidīts komunālo pakalpojumu rēķins, rēķina apmaksai nav skaidras naudas, kas rada stresu un galvassāpes. Fortunatley ir ātrs, vienkāršs un bezrūpīgs veids, kā iegūt nepieciešamo naudu, pateicoties payday naudas aizdevumam. Vairāk info pls sazinieties ar: collinsmark640@gmail.com

    Patīk

  18. Laipni lūdzam Alliance Trust Company.Dažreiz mums ir nepieciešama nauda avārijas situācijā un gaidīt, līdz atalgojuma diena vienkārši nav pietiekama.Neatkarīgi no tā, vai tas ir automašīnu remonts, mājas remonts vai negaidīts komunālo pakalpojumu rēķins, rēķina apmaksai nav skaidras naudas, kas rada stresu un galvassāpes. Fortunatley ir ātrs, vienkāršs un bezrūpīgs veids, kā iegūt nepieciešamo naudu, pateicoties payday naudas aizdevumam. Vairāk info pls sazinieties ar: collinsmark640@gmail.com

    Patīk

Komentēt