Noskaidroti Latvijas čempioni skvošā junioriem un senioriem

7. un 8.aprīlī Rīgā, “Pepsi centrā” notika 16. Latvijas čempionāts skvošā junioriem un senioriem. Čempionātā piedalījās 75 spēlētāji. tai skaitā 38 seniori un 37 juniori. Junioriem visvairāk medaļu komplektus izcīnīja jelgavnieki, senioriem – rīdzinieki.
Jau ceturto gadu pēc kārtas par U19 Latvijas junioru čempioni skvošā kļuva jelgavniece Elīza Dombrovska, bet par trīskārtēju čempionu U19 grupā kļuva ķekavnieks Jānis Plūme. Finālā Elīza Dombrovska ar 3:0 pārspēja pagājušā gada vicečempioni Annu Esiņu no Pļaviņām, savukārt, Jābis Plūme tikpat pārliecinoši uzvarēja jelgavnieku Augustu Ūbeli, kuram, tāpat kā pērn – sudrabs. Šogad U17 un U19 grupas tika apvienotas.
U15 puišu grupā nepārspēts palika jelgavnieks Pauls Rozenvalds, kurš Latvijas čempionātos zalta medaļas izcīnījis jau 6.gadu pēc kārtas. U15 meiteņu grupā par čempioni kļuva jelgavniece Laura Badūne, 
U13 puišu grupā zelta medaļas izcīnīja madonnietis Roberts Petruškevičs, U13 meiteņu grupā – Nikola Gasperoviča no Pļaviņām.

Seniorēm dāmām (35+) uzvara jelgavniecei Baibai Lullei, vīriešiem 35+ rīdziniekam Laurim Rozenvaldam, 40+ rīdziniekam Ērikam Kundziņam, 45+ galvastiesu pārāks par konkurentiem bija liepājnieks Ivars Liepiņš, 50+ grupā rīdzinieks un ilggadējais skvoša atbalstītājs Rinalds Krūklis. 

Čempionātu skvošā atbalstīja SIA “Poligrāfijas grupa MŪKUSALA”, “Mūsu ūdens “Mangaļi””, SIA “Medsport”, reklāmas aģentūra “Leone”. Čempionāts tika līdzfinansēts arī no valsts budžeta programmas “Valsts sportam”. 
Čempionātu organizēja Latvijas skvoša federācija (LSF). Latvijas čempionāts ir apmeklētākās un augstākās kategorijas reitinga sacensības. Latvijas čempionāta pamatturnīrs notiks novembrī. 
Skatīt Latvijas čempionāta spēļu sarakstu un rezultātus:
Skatīt Regīnas Uļjanovs fotogrāfijas:

1 comments

  1. aizdevumu! aizdevumu! aizdevumu!Vai jūs meklējat cienījamu un akreditēta privāta aizdevuma uzņēmums, kas nodrošina aizdevumu par dzīves laikā iespēja.Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus ļoti ātri un viegls veids, individuālie aizņēmumi, auto aizdevumi, hipotekāro kredītu, studējošo kredītu, uzņēmuma aizņēmumiem, investīciju aizdevumu, parādu konsolidācijai un daudz ko citu.Ir ticis noraidīts, bankas un citas finanšu iestādes?Jums ir nepieciešams konsolidācijas iegādes kredīts vai hipotēkas kredīts? Nav izskatīsies vairāk mēs esam atnākuši, lai visas savas finansiālās problēmas, pieder pagātnei.Mēs aizdot līdzekļus privātpersonām un uzņēmumiem, kas nepieciešama finanšu palīdzība 2 % apmērā.Nekādas sociālās apdrošināšanas numuru, kas nepieciešams un nav kredīta pārbaude nepieciešama, 100 % garantēta.Es vēlos izmantot šo vidēja jums paziņot, ka mēs nodrošinām drošu un labvēlīgu palīdzību, un mēs būsim priecīgi jums piedāvāt aizdevumu.Tad nosūtiet mums e-pastu: pieteikties aizdevumam (anitagerardloanfirm@gmail.com)

    Patīk

Komentēt